پوره طبیعی وانیل
DSCN21981000
dsc08789

پوره طبیعی وانیل

تمام شده
Array
قیمت فروش با تخفیف ویژه
68,000 تومان

اطلاعات محصول

نوع: عصاره و پوره طبیعی - Natural borbon pure vanilla beanpaste
برند: لوران اویلز - LorannOils
اندازه: 118 میلی لیتر
پوره طبیعی گیاه وانیل با دانه های سیاه وانیل

چاپایمیل

لوران اویلز اولین و یکی از معتبرترین تولید کنندگان اسانس و رایحه های طبیعی در آمریکاست. این برند با دارا بودن محصولاتی با بیش از 120 رایحه در زمره تولیدکنندگان برجسته به شمار می اید. یکی از محبوبترین محصولات لوران اویلز پوره طبیعی گیاه وانیل است که بعنوان یک کالای لوکس در لوازم قنادیها بفروش میرسد. همان طور که از نام این محصول پیداست، وانیل بکار رفته در آن از نوع بهترین آن یعنی جزایر ماداگاسکار آفریقاست. رنگ آن قهوه ای سوخته و بسیار غلیض میباشد. این نوع وانیل را همانند دیگر اسانسها میتوانید در پخت انواع کوکی، کیک و شیرینی اتفاده نمایید. مصرف کنندگان آن از رایحه خاص و بینظیر آن همیشه تعریف مینمایند. پس اگر دنبال رایحه های ماندگار و بینظیر در پخت و پزتان هستید آن را برای شما توسیه میکنیم.

احتمالاً شنیده‌اید که وانیل از گل ارکیده به دست می‌آید. این حرف کاملاً درست است. فقط به خاطر داشته باشید که گل ارکیده حدود 60 گونه متفاوت دارد که تعداد کمی از این گونه ها، برای استخراج وانیل مناسب هستند. به این گونه ها، وانیلا ارکید (Vanilla Orchid) می‌گویند. شکوفه های وانیل ارکیده فقط یک روز باز می‌مانند و برای دستچین شدن و تولید وانیل مورد استفاده قرار می‌گیرندوانیل گران‌قیمت است وانیل را بعد از زعفران، دومین ادویه گرانقیمت جهان می‌دانند . تاریخچه استخراج و استفاده از وانیل طبیعی؛ وانیل طبیعی نخستین بار در مکزیک و توسط قبیله های توتوناک مورد استفاده قرار گرفت. اگر چه در مورد زمان آن اختلاف نظر وجود دارد، اما به نظر می‌رسد که استفاده از گیاه وانیل به عنوان مکمل نوشیدنی و خوشبو کننده در مکزیک، حدود 600 تا 1000 سال قدمت داشته باشد. ظاهراً زمانی که در سال 1518 پادشاه اسپانیا از مکزیک دیدار می‌کند، متوجه می‌شود که در آنجا یک نوشیدنی سلطنتی با بویی مطبوع وجود دارد و این بو ظاهراً توسط اسانس وانیل ایجاد می‌شده است. شکلات مایع با طعم وانیل هم که شکلاتل نامیده می‌شده، دستاورد او در همین سفر است. در قرن هفدهم گزارش‌هایی در مورد استفاده از عصاره وانیل در درباره ملکه الیزابت وجود دارد. اگر چه تا حدود 300 سال بعد از آشنایی حاکم اسپانیا با گیاه وانیل، ظاهراً ارکیده وانیل فقط در مکزیک کشت می‌شده است. اگر چه امروز، ماداگاسکار و اندونزی سهم بسیار بزرگتری از کشت و فروش وانیل را در اختیار دارند.

دانه های وانیل تخمدان های وانیل، طی هشت تا نه ماه به بلوغ می‌رسند و اگر گیاه وانیل از سلامت و حمایت کامل برخوردار باشد، می‌تواند در سال چیزی حدود 100 تخمدان تولید کند. تخمک‌های داخل تخمدان، در مرحله‌ای که چیده می‌شوند هنوز سبز هستند و عطر و بویی هم ندارند. کشاورزان به شیوه های مختلف آنها را تخمیر می‌کنند تا دانه های سیاه رنگ وانیل و سپس پودر وانیل تولید شود. این پودر به همراه افزودنی‌های مختلف، به صورت وانیل مایع به بازار عرضه می‌شود. کاربرد وانیل در ایران وانیل در ایران عموماً برای شیرینی پزی، دسرها، پودینگ‌ها، به عنوان طعم دهنده قهوه و نیز در ساخت بستنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. شمع‌ها و عودهایی هم که بوی وانیل دارند، به ایران وارد می‌شوند و علاقمندان خود را دارند. خواص وانیل در دنیا باورهای زیادی در مورد خواص وانیل وجود دارد. کسانی که به آروماتراپی اعتقاد دارند، فهرست بلندبالایی از اثرات بوی وانیلی برای شما خواهند گفت.

دیدگاه طب سنتی وانیل نیز همچون دیگر ادویه ها دارای ویژگی‌های خاص خود است. تأثیر وانیل بر روی سیستم عصبی و مغز انسان موجب کاهش ترس و واهمه شده، افسردگی را نیز کاهش می‌دهد ماده معطر وانیل از میوه این گیاه گرفته می‌شود. میوه آن به شکل غلاف لوبیا است و قبل از اینکه کاملاً برسد آن را می‌چینند و خشک می‌کنند در موقع چیدن، میوه ها عطری ندارند ولی پس از اینکه چیده شد در دوران خشک کردن و عمل آوردن ان، عطر مطبوع وانیل در آن ایجاد می‌شود. این ادویه در علم آروماتراپی نیز طرفداران خاص خود را دارد. در طب معاصر از آن برای درمان تب و تقویت میل جنسی استفاده می‌شود و از آنجایی که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است، با رادیکال‌های آزاد بدن مبارزه می‌کند. در ایران وانیل را به شکل پودر سفید و تقریباً گران قیمتی می‌شناسند و از آن استفاده می‌کنند. این پودر در اصل محصولی شیمیایی است به نام «وانیلین» که بر اساس بو و مزه وانیل اصلی تهیه و تولید می‌شود و به مقدار زیاد و با قیمت ارزان در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد. وانیلین تنها یکی از 36 بوی گوناگون وانیل را دارد و از دیگر خواص طبیعی وانیل در پودر وانیلین خبری نیست. وانیل اصل به شکل یک چوبه یا غلاف باریک سیاه رنگ است که باید آن را به وسیله یک چاقوی تیز شکافت و با پشت چاقو خمیر درون آن را درآورد و داخل سس‌ها یا خمیرها ریخت. در واقع وانیل گیاهی است از خاندان ارکیده ها که در زمره گیاهان پیچکی به شمار آیند. بلندی آن، گاهی به 10 متر هم می‌رسد و از بزرگ‌ترین اعضای گروه ارکیده‌هاست. غنچه زیبای آن به رنگ‌های سفید، زرد و یا سبز است که تنها چند ساعت دوام می‌آورد. محصول این گیاه غلاف‌های بلندی به شکل غلاف‌های لوبیا می‌باشد که در حالت تازه بدون عطر و مزه هستند و پس از تخمیر، تبدیل به شاخه یا غلاف خوشبوی وانیل می‌شوند.

بازنگری ها

هنوز نظری برای این محصول وجود ندارد.
کلیه حقوق وب سایت متعلق به کیک کالا می باشد. CakeKala.ir